Nieuws

17 april 2024
Waldorf Utrecht officieel vrijeschool
Waldorf Utrecht mag zich sinds kort officieel vrijeschool noemen.
11 april 2024
100ste onderwijsambassadeur op De Boomgaard
Manon Sandee is de 100ste (!) onderwijsambassadeur in Utrecht. Onderwijswethouder Eelco Eerenberg kwam langs op Basisschool de Boomgaard om deze mijlpaal samen met de leerlingen van groep 3 te vieren.
20 maart 2024
Wij zijn PCOU Willibrord
Lisa, Hakim, Sandra, Nienke, Ruud, Shirley, René, Lara, Niels, Carola, Johan en Yulita vormen samen met ruim 2.800 collega's PCOU Willibrord.
14 maart 2024
Leren met de kaarten op tafel
De kaartensets van docent maatschappijleer Gijs Abrahams zijn een groot succes in zijn klaslokaal op het Amadeus Lyceum.
7 maart 2024
Dít was de medewerkersdag van PCOU Willibrord
Met een grote glimlach kijken we terug op de medewerkersdag van onze scholengroep in TivoliVredenburg. Wat hebben we genóten! Van de grootse muzikale opening door collega’s en leerlingen. Van de inspirerende sprekers, workshopleiders en het entertainment. Van de sfeervolle locatie en – vooral – van het samenzijn. Van de toevallige samenkomsten, de ontmoetingen door de PCOU Willibrord-bingo en de kennismakingen aan de thema- en sectietafels, waar kennis en ervaringen volop werden uitgewisseld. Een dag boordevol ontmoetingen, blije gezichten, goede gesprekken en inspirerende activiteiten. De medewerkersdag van PCOU Willibrord: Groots voor elkaar!
24 januari 2024
Hoe filmeducatie leerlingen van het Globe College laat lezen
“De resultaten zijn verbluffend.”