Servicedesk

Welkom op de Servicedesk pagina van PCOUWillibrord. Hier vindt u belangrijke contactinformatie van de Servicedesk en Inkoop-ICT. Verder heeft u de mogelijkheid om het wachtwoord van uw pcouwillibrord account te wijzigen (wachtwoord portaal) en vindt u de snelkoppeling voor hulp op afstand (TeamViewer), onderaan deze pagina.

ICT gerelateerde meldingen voor Primair Onderwijs dienen aangemeld te worden bij de Servicedesk van PCOUWillibrord. ICT gerelateerde meldingen voor Voortgezet Onderwijs worden eerst behandeld via de ICT-afdeling van uw school. De ICT-afdeling van uw school heeft mogelijkheden om meldingen te escaleren naar de Servicedesk van PCOU Willibrord.

Overige ICT gerelateerde meldingen kunt u direct bij de Servicedesk aanmaken.

Contactinformatie Servicedesk

Wanneer u een melding wilt doen aan de Servicedesk en geen toegang heeft tot de SelfServicePortal (SSP), kunt u een e-mail sturen aan servicedesk@pcouwillibrord.nl. Er wordt een meldingsnummer voor u aangemaakt. Deze ontvangt u per e-mail.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om een melding te maken via de SSP of per e-mail, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur, op telefoonnummer: 030- 263 56 00, de Servicedesk medewerkers staan u graag te woord.

 

Contactinformatie Inkoop-ICT

Wanneer u een aankoop wilt doen m.b.t. ICT en geen toegang hebt tot de SelfServicePortal(SSP), kunt u een e-mail sturen aan inkoopict@pcouwillibrord.nl. Er wordt een meldingsnummer voor u aangemaakt. Deze ontvangt u per e-mail.