Toon alle berichten

Actueel

Stichting PCOU ontwikkelt een nieuw Kindcentrum in de nieuwbouwwijk Leeuwesteyn. Het kindcentrum Leeuwesteyn staat voor een brede ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar. Op de hoogte blijven? Laat dan uw gegevens achter.
Wereldwijd en dichtbij zien we grote veranderingen, wat betekent dat voor ons? Op 27 september organiseren we onze 'Conferentie Identiteit' voor collega's van PCOU Willibrord. Daarnaast tonen we dit schooljaar drie films die in het teken staan van identiteit.
Op dinsdag 10 juli was de aftrap van het landelijke traject 'Ingeschakeld' op STIP VSO Utrecht. Om participatie op de arbeidsmarkt van jongeren uit het VSO en het praktijkonderwijs nog meer mogelijk te maken, is een initiatiefgroep i.s.m. de ministeries van SZW en OCW met een projectvoorstel gekomen met het doel alle partijen in te schakelen.
SWV Sterk VO en de gemeente Utrecht zijn overeengekomen nieuwe permanente huisvesting voor het OPDC te realiseren aan de Van Lieflandlaan. De Willibrord Stichting treedt op als bouwheer van dit project.