Werken bij

Met 30 scholen voor basis- en speciaal (voortgezet) onderwijs en 12 scholen voor voortgezet onderwijs is PCOU Willibrord één van de grootste onderwijswerkgevers in de regio Utrecht (Utrecht, Maarssen, Breukelen, Nieuwegein, Vleuten, Vianen en IJsselstein). Met ruim 2500 enthousiaste medewerkers werken we elke dag aan de beste ontwikkelkansen van zo'n 20.000 leerlingen. Onze scholen bieden allerlei vormen van onderwijs en hebben een eigen uniek profiel. Daar profiteer jij van: bij ons heb je alle ruimte en mogelijkheden om je onderwijscarrière vorm te geven. 

Word jij onze nieuwe collega?

Reageer op een van onze vacatures, meld je aan bij de Flexpool van PCOU Willibrord of stuur een open sollicitatie. Ook hebben we volop mogelijkheden voor zij-instromers en stages!

Heb je nog vragen? Of wil je overleggen over jouw mogelijkheden? Neem gerust contact op het Shirley, ze gaat graag met je in gesprek: s.kuiper@pcouwillibrord.nl

"We werken elke dag aan de ontwikkeling van kinderen, kijkend naar wat kinderen nodig hebben die opgroeien in de wereld van nu en de toekomst."