Open dagen 2019

Amadeus Lyceum

Amadeus Lyceum

'Dit jaar hebben 512 brugklasleerlingen zich op het Amadeus Lyceum aangemeld, terwijl we plaatsingsmogelijkheid hebben voor 379 leerlingen. Leerlingen die een broer of zus op het Amadeus Lyceum hebben, zijn volgens de voorrangsregels van de povo procedure geplaatst. Helaas zal er op de niveaus vmbo-tl en havo geloot worden onder de Utrechtse leerlingen.

Leerlingen van buiten Utrecht die zich hebben aangemeld voor vmbo-tl of havo en geen broertje of zusje op het Amadeus Lyceum hebben, zullen spijtig genoeg niet mee gaan in de loting, omdat deze volgens de povo-procedure niet geplaatst kunnen worden.

Alle leerlingen die voor de vwo-afdeling zijn aangemeld (zowel Utrechtse als niet-Utrechtse leerlingen), zijn zeker van een plekje bij ons op school. Hier zal dus niet worden geloot.
We realiseren ons dat dit voor leerlingen en ouders die het betreft een teleurstellend bericht is en dat spijt ons zeer. We hadden het graag anders gezien. U kunt het overzicht van de overaanmeldingen vinden op: Naar het VO'

 

Gerrit Rietveld College

Gerrit Rietveld College

'Helaas moeten wij dit jaar loten onder de aanmeldingen voor de brugklassen 2019-2020. Dit geldt voor alle opleidingen: vmbo-tl, havo en vwo. Zie het volledige overzicht van overaanmeldingen op de website van Naar het VO.

De loting vindt vandaag plaats, donderdag 4 april. Om uiterlijk 16.00 uur staat de uitslag in Onderwijs Transparant. Basisscholen kunnen leerlingen en ouders dan informeren over wie er in- of uitgeloot is. Ouders die bij de aanmelding hebben aangegeven een e-mail te willen ontvangen, krijgen de uitslag per e-mail. De aankomende dagen zullen wij alle leerlingen die zich aangemeld hebben voor een plek in onze brugklas per brief op de hoogte stellen over de definitieve uitslag.

We realiseren ons goed dat de leerlingen die vandaag te horen krijgen dat ze zijn uitgeloot een zeer teleurstellend bericht ontvangen.'

Kranenburg Praktijkonderwijs

Kranenburg Praktijkonderwijs

 

{{Neem contact op om een kijkje te nemen!}}

St. Bonifatiuscollege

St.Bonifatiuscollege

Op het vwo/gymnasium hebben we nog 10 plaatsen beschikbaar voor leerlingen met een vwo- of gymnasiumadvies.
Voor de geïnteresseerden organiseren we op vrijdag 5 april 2019 om 15.30 uur een informatiemiddag in het brugklasgebouw (Burg. Fockema Andreaelaan 9).

Mocht je op deze middag verhinderd zijn, is het ook mogelijk om een persoonlijke afspraak maken met Holger Baur (h.baur@boni.nl). We laten graag onze school aan je zien!

Broeckland College

Broeckland College

Er zijn nog plaatsen beschikbaar op vmbo-basis, vmbo-kader en mavo. Neem contact op met de school via info@broeckland.nl of bel 0346 - 26 24 08

 

St-Gregorius College

St-Gregorius College

Open dag

Er zijn nog plekken op mavo, havo en vwo. De school heeft naast de reguliere klassen een vrije school-leerroute (mavo-havo-vwo) en een internationale leerroute (havo-vwo).

Vrije inloop

Vrijdag 5 april 18:00 - 19:30

Zaterdag 6 april 10:00 - 11:30

{{Meld je nu aan!}}

Niftarlake College

Niftarlake College

'Helaas hebben we dit jaar op alle niveaus leerlingen moeten uitloten.

We begrijpen dat dit voor de betreffende leerlingen een teleurstelling is.

Tot woensdag 10 april 15.00 uur kunnen deze leerlingen aangemeld worden bij een school naar keuze waar nog plaatsen beschikbaar zijn.'

Praktijkschool De Baanbreker

Praktijkschool De Baanbreker

{{Meer informatie}}

Oosterlicht College Nieuwegein

Oosterlicht College Nieuwegein

Er zijn nog plaatsen op atheneum/gymnasium (Oosterlicht Academie), havo/vwo (met en zonder Cambridge Engels).

Open dag

dinsdag 9 april vanaf 14.00 uur

{{Meer informatie}}

Oosterlicht College Vianen

Oosterlicht College Vianen

Er zijn nog plekken op vmbo-tl/havo, havo/vwo

Open avond

maandag 8 april 13:00 uur

{{Meer informatie!}}

Globe College

Globe College

Er zijn nog plekken op vmbo-basis, vmbo-kader en mavo/havokansklas.

Infoavond

maandag 8 april 18:00-20:30 uur 

{{Meld je nu aan!}}

Christelijk Gymnasium

Christelijk Gymnasium Utrecht

'Goed nieuws voor alle leerlingen die zich hebben aangemeld voor het nieuwe schooljaar. We hebben namelijk besloten alle 177 leerlingen toe te laten! Normaal gesproken zouden wij 170 nieuwe leerlingen hebben aangenomen, maar gezien de krapte op Utrechtse scholen hebben wij dit jaar anders besloten. Dit betekent dus dat er dit jaar geen sprake is van loting. De nieuwe leerlingen ontvangen nog een officiële bevestiging van toelating, maar via deze weg willen we onze nieuwe bruggers alvast van harte welkom heten!'