3 redenen om voor een van onze scholen te kiezen

1. De leerling staat bij ons centraal

Het maakt niet uit of je bij ons werkt als leraar, directeur, medewerker Huisvesting, ICT'er of bestuurder: ons gezamenlijk doel is altijd de leerling. Wat we ook doen: daar doen we het voor.

Het leukste aan mijn werk is om samen met de schoolleidingen te kijken hoe je het onderwijs nog beter kunt krijgen. De leerlingen zijn onze drijfveer. Ze zijn aan ons toevertrouwd en wij moeten ervoor zorgen dat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. 
Het mooie is dat we als organisatie steeds beter in staat zijn om door samenwerking te doen waar het eigenlijk om gaat, namelijk ervoor zorgen dat het kind het beste onderwijs krijgt. 

2. Iedere leerling heeft bij ons recht op het beste onderwijs dat we kunnen bieden

 Dit betekent dat we iedere leerling als individu benaderen en kijken hoe juist dit kind het beste kan leren.

Ik ben hier gaan werken, omdat ik goed onderwijs heel belangrijk vind. Ervoor zorgen dat het onderwijs optimaal is, is mijn primaire drijfveer. 
De basiskwaliteit van het onderwijs moet gewoon goed zijn en vervolgens kijk je naar ieder kind afzonderlijk. Hoe kan dit kind het beste leren en welke talenten heeft het? Maak daar dan optimaal gebruik van. 

3. Wij leren onze leerlingen om op een goede manier in de wereld te staan

 Hoe maak je het verschil in jouw eigen wereld? Wij dagen onze leerlingen uit om dit uit te zoeken. Wij leren onze leerlingen om de held te worden van hun eigen levensverhaal.

Onze kracht is dat wij zoeken naar zingeving en antwoorden op levensvragen die iedereen in zijn leven tegenkomt. Wij draaien er niet omheen, maar helpen onze leerlingen die vragen te beantwoorden. 
Wij bereiden kinderen voor op het wereldburgerschap. We helpen hen te zien wat de verschillende richtingen zijn en we helpen leerlingen hun eigen oriëntatie te bepalen.